Bemutatkozó

Miért hallgass rám?

Egy cipőben járunk, a német nyelvet én is úgy tanultam, nem ez az anyanyelvem. Ennek köszönhetően részben kívülről szemlélem a nyelvet, van rálátásom, ami nyelvtanárként nagy előny.

Sok mindent másképp látok, mint egy anyanyelvi beszélő és el is tudom magyarázni Neked! Sok esetben logikussá tudom tenni azokat a nyelvi problémákat, amire más esetleg csak legyint és annyit mond: “Erre nincs magyarázat, meg kell tanulni és kész.

Másrészt átérzem problémád, tudom, hogy a nyelvtanulás egy hosszú és fáradságos folyamat, nem megy egyik napról a másikra. Nem is ígérem Neked, hogy holnaptól hibátlanul és folyékonyan beszélsz németül. A tanulás azonban szórakoztató is lehet és megfelelő módszerekkel, folyamatos gyakorlással fel is lehet gyorsítani!
A német nyelv is megtanulható és hiszem, hogy Neked is sikerülni fog!

Célom továbbá, hogy ne könyvízű németet tanulj, hanem olyan tudással rendelkezz majd, amit használni is tudsz az életben (az ajánlott linkeken gyakorolhatsz ill. próbára teheted tudásod) és ha vizsgáznod kell, sikeresen vedd ezt az akadályt is és szerezd meg a szükséges nyelvvizsgát (diplomához vagy magasabb fizetéshez)!

Segítek

  • eligazodni a vizsgák között, a nyelvtanban,
  • a német nyelvterület megismerésében, valamint
  • tudásod folyamatos bővítésében ill. később német tudásod fenntartásában.

A jó nyelvtudás ma már kell a szakmai sikerhez, sőt a túléléshez! Ez egyre inkább a versenyképesség feltétele.

Szeretném ezért, ha a német tanulás Neked is  öröm lenne és mihamarabb elérnéd kitűzött célod, amiben folyamatosan segítségedre leszek!

 

A Német-tanulás.hu oldal létrehozója és működtetője: Kovács Anita

Levelezési cím: Gyenesdiás, Vörösmarty u. 24.

Tel: 06 83 314 894

e-mail: info@nemet-tanulas.hu

 

Copyright © nemet-tanulas.hu – Minden jog fenntartva